Ελληνικά English

Κατηγορίες
Επικοινωνία Περισσότερα
Sitemap Περισσότερα
Προσφορές Περισσότερα
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
Στόμια » Στομια προσαγωγής AMB-Φ22

Περιγραφή


Στομια προσαγωγής AMB-Φ22
Share |

 

Στομια προσαγωγής AMB-Φ22

Ακροφύσιο μεγάλου βεληνεκούς (τζετ), από πλαστικό, με ρυθμιζόμενη κεφαλή προς όλες τις κατευθύνσεις. Ενεργή διάμετρος 22mm. Παράγεται σε συγκεκριμένα χρώματα, δεν βάφεται. Τοποθετείται σε τοίχο ή στην οροφή αν χρησιμοποιηθεί για δημιουργία αεροκουρτίνας ή για την αποφυγή συγκέντρωσης συμπυκνωμάτων σε τζαμαρίες. Διατίθεται στις παρακάτω εκδόσεις:

  • AMB-RP-Φ22: Για τοποθέτηση σε οπή μόνο του. Με κυκλικό πλαίσιο.
  • AMB-AP-Φ22: Συστοιχία πολλών ακροφυσίων σε ορθογωνικό πλαίσιο αλουμινίου ανοδιωμένου ή βαμμένου ηλεκτροστατικά σε χρώμα RAL. Μόνο οι κινητές κεφαλές των πλαστικών ακροφυσίων (που παράγονται σε ορισμένα χρώματα) είναι ορατές.
  • AMB-AP-Φ22-D/DK: Συστοιχία πολλών ακροφυσίων σε ορθογωνικό πλαίσιο αλουμινίου ανοδιωμένου ή βαμμένου ηλεκτροστατικά σε χρώμα RAL. Μόνο οι κινητές κεφαλές των πλαστικών ακροφυσίων (που παράγονται σε ορισμένα χρώματα) είναι ορατές. Με ντάμπερ από αλουμίνιο με ταυτόχρονα, αντίθετα περιστρεφόμενα πτερύγια (-D) ή με ντάμπερ τύπου κλαπέ από γαλβανισμένο χαλυβδοέλασμα (-DK).
  • AMB-AP-SR-Φ22: Συστοιχία πολλών ακροφυσίων σε ορθογωνικό πλαίσιο καμπυλωμένο ώστε να προσαρμοζεται στο πλάι κυκλικού αεραγωγού. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από χαλυβδοέλασμα γαλβανισμενο ή βαμμένο ηλεκτροστατικά σε χρώμα RAL.
  • AMB-AP-SR-Φ22-D/DK: Συστοιχία πολλών ακροφυσίων σε ορθογωνικό πλαίσιο καμπυλωμένο ώστε να προσαρμοζεται στο πλάι κυκλικού αεραγωγού. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από χαλυβδοέλασμα γαλβανισμενο ή βαμμένο ηλεκτροστατικά σε χρώμα RAL. Με ντάμπερ από αλουμίνιο με ταυτόχρονα, αντίθετα περιστρεφόμενα πτερύγια (-D) ή με ντάμπερ τύπου κλαπέ από γαλβανισμένο χαλυβδοέλασμα (-DK).

Στομια Προσαγωγης τοιχου

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος
 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>